Nieuwe uitdaging: ROPARUN

Busy bee wil weer gaan vliegen dus .. opzoek naar een nieuw doel! En het duurde niet lang..

Het was met mijn partner -Noeska Pak: O&ganic Health Agency– tijdens een hardloop training aan een paar meiden. Al kwakkelend liepen wij door Amsterdam, tot het moment: NYC, uitdaging, marathon, missie, doel, zomer, Europa voorbijkwam. Eh.. ja, samenvattend: de meiden Sanne & Elise zochten dus nog iemand om hun team te verterken tijdens de Roparun en zo geschiedde..

Meteen een BOOTCAMP georganiseerd om wat centjes in te zamelen, want lopen doe je nooit alleen voor jezelf! Dit jaar lopen wij voor de “Run for Cancer”. De komende 3 maanden gaan wij trainen en gaat O&ganic nog een aantal events organiseren om geld op te halen voor dit mooie initiatief. Hou de site in de gaten!

En.. hierbij wil ik graag iedereen even een extra kick in the butt geven om ook weer lekker een doel te stellen voor jezelf en gaan! Wij zijn gezond, wij kunnen lopen, do it!

Ter info: De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer (gemiddeld 65 kilometer per loper) van Parijs naar Rotterdam waarbij wij, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

“Leven toe te voegen aan dagen waar we geen dagen kunnen toevoegen aan het leven“

Urban runner Roparun Motto

Wil je meer informatie bekijk ook Roparun

Liefs,
Lara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *